Informacje bieżące

Listy osób przyjętych na studia stacjonarne I i II stopnia 05.08.2016 15:11

Załącznik nr 1 (PDF, 304 KB) - gospodarka i zarządzanie środowiskiem wodnym (alfabetyczna)

Załącznik nr 2 (PDF, 295 KB) - gospodarka i zarządzanie środowiskiem wodnym (punktacja)

Załącznik nr 3 (PDF, 402 KB) - mikrobiologia stosowana (alfabetyczna)

Załącznik nr 4 (PDF, 393 KB) - mikrobiologia stosowana (punktacja)

Załącznik nr 5 (PDF, 309 KB) - mikrobiologia stosowana II stopnia (alfabetyczna)

Załącznik nr 6 (PDF, 296 KB) - mikrobiologia stosowana II stopnia (punktacja)

Załącznik nr 7 (PDF, 293 KB)  - rybactwo I stopnia (punktacja)

Załącznik nr 8 (PDF, 296 KB) - rybactwo I stopnia (alfabetyczna)

Załącznik nr 9 (PDF, 1.0 MB) - technologia żywności i żywienie człowieka I  stopnia (punktacja)

Załącznik nr 10 (PDF, 334 KB)  -technologia żywności i żywienie człowieka II stopnia (alfabetyczna)

Załącznik nr 11 (PDF, 338 KB) - technologia żywności i żywienie człowieka II stopnia (punktacja)

Załącznik nr 12 (PDF, 324 KB) - zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności  I stopnia (alfabetyczna)

Załącznik nr 13 (PDF, 325 KB) - zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności I stopnia (punktacja)