Załącznik nr 1- gospodarka i zarządzanie środowiskiem wodnym (alfabetyczna)
Załącznik nr 2- gospodarka i zarządzanie środowiskiem wodnym (punktacja)
Załącznik nr 3- mikrobiologia stosowana (alfabetyczna)
Załącznik nr 4- mikrobiologia stosowana (punktacja)
Załącznik nr 5- mikrobiologia stosowana II stopnia (alfabetyczna)
Załącznik nr 6- mikrobiologia stosowana II stopnia (punktacja)
Załącznik nr 7 - rybactwo I stopnia (punktacja)
Załącznik nr 8- rybactwo I stopnia (alfabetyczna)
Załącznik nr 9- technologia żywności i żywienie człowieka I stopnia (punktacja)
Załącznik nr 10 -technologia żywności i żywienie człowieka II stopnia (alfabetyczna)
Załącznik nr 11- technologia żywności i żywienie człowieka II stopnia (punktacja)
Załącznik nr 12- zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności I stopnia (alfabetyczna)
Załącznik nr 13- zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności I stopnia (punktacja)