Katedra Technologii Żywności

English version 

Pracownicy Katedry Technologii Żywności
Pracownicy KTŻ, 2017

ul. Papieża Pawła VI 3
71-459 Szczecin
tel. +48 91 449-65-30
faks +48 91 449-65-32
piętro II, blok B

 

UWAGA STUDENCI - przyjmujemy zgłoszenia na prace inżynierskie i magisterskie


Skład osobowy:
OsobaStanowiskoKontakt
Dr hab. inż. Grażyna Bortnowska
profesor nadzwyczajny
Kierowniktel.: +48 91 449 65 25, pokój 210
 grazyna.bortnowska@zut.edu.pl
Dr hab. inż. Mariusz SzymczakAdiunkttel.: +48 91 449 65 22, pokój 215
 mariusz.szymczak@zut.edu.pl
Dr inż. Katarzyna FelisiakAdiunkttel.: +48 91 449 65 29, pokój 216
 katarzyna.felisiak@zut.edu.pl
Dr inż. Robert IwańskiAdiunkttel.: +48 91 449 65 23, pokój 214
 robert.iwanski@zut.edu.pl
Dr inż. Sylwia PrzybylskaAdiunkttel.: +48 91 449 65 26, pokój 212
 sylwia.przybylska@zut.edu.pl
Dr inż. Grzegorz TokarczykStarszy wykładowcatel.: +48 91 449 65 28, pokój 213
 grzegorz.tokarczyk@zut.edu.pl
Dr inż. Natalia KrzemińskaAsystenttel.: +48 91 449 65 23, pokój 214
natalia.krzeminska@zut.edu.pl
Mgr Katarzyna MojkaDoktorantkatel.: +48 91 449 65 29, pokój 216
katarzyna.mojka@zut.edu.pl

 

 Przeczytaj więcej o nas: