SKN Technologii Rybnej i Enzymów

Koło Technologii Rybnej i Enzymów skupia osoby zainteresowane danym przedmiotem, które uczestniczą w nim, aby realizować swoje pomysły, uczyć się czegoś nowego, rozwijać się. Opiekunowie Koła dr Mariusz Szymczak i dr Katarzyna Felisiak wskazują warte zainteresowania tematy, pokazują ścieżki nauki.

Rejestracja w Kole zapewnia studentom możliwość ubiegania się o granty studenckie! Równocześnie praca w Kole Naukowym zwiększa uzyskanie stypendiów, wyjazdów naukowych, nagród. Działalność w naszym Kole poprawia również Twoje szanse na uzyskanie pracy po skończeniu studiów. Nasze Koło działa w Katedrze Technologii Żywności, w budynku przy ul. Papieża Pawła VI nr 3, II p, Blok B. Zawsze możesz skontaktować się i spotkać z nami. Zapraszamy.

 

Kontakt do opiekunów Koła:

Dr inż. Katarzyna Felisiak

91 449 65 23, pokój 214, katarzyna.felisiak@zut.edu.pl

Dr inż. Mariusz Szymczak

91 449 65 22, pokój 215, mariusz.szymczak@zut.edu.pl

 

 Przeczytaj więcej o naszym Kole i jego uczestnikach: