Informacje bieżące

OGŁASZAMY II NABÓR NA STUDIA STACJONARNE I STOPNIA

Informujemy, iż rozpoczął się II nabór na studia stacjonarne I stopnia. Chętni kandydaci mogą składać dokumenty.

Po więcej informacji zapraszamy do ogłoszenia.

 

 

 

 

Masz pytania dotyczące naszych kierunków kształcenia na Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa , zapytaj:

Dr inż. Anna Mituniewicz-Małek, anna.mituniewicz-malek@zut.edu.pl, tel. 91 449 6656
Dr inż. Agnieszka Rybczyk,agnieszka.rybczyk@zut.edu.pl, tel. 91 449 6656
Dr inż. Joanna Szulc, joanna.szulc@zut.edu.pl,  91 449 6656
Dr inż. Zuzanna Goluch-Koniuszy, zuzanna.goluch-koniuszy@zut.edu.pl 91 449 6656

 

Składanie kompletu dokumentów przez kandydatów: 
termin  15 - 24.07.2015
w godz. 9.00 - 15.00

 Dyżur komisji
od 15 - 31.07.2015 godz. 9.00 - 15.00
od  01.08.2015  godz. 9.30 - 14.00

 

Miejsce składania dokumentów:

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
ul. Kazimierza Królewicza 4
71-550 Szczecin
parter, pokój nr 32

Uwaga studenci odbywający praktykę zawodową!03.09.2012 12:36

Uwaga studenci odbywający praktykę!

 

 

 

Zaliczenie z praktyk odbędzie się w sali 32KK od godz. 9.00 w nastepujących terminach sesji egzaminacyjnej:

 

 

-          Technologia Żywności i Żywienie Człowieka– 12.09.2012 (nazwiska zaczynające się od litery A-N) i 13.09.2012 (nazwiska zaczynające się od litery O-Ż)

 

-          Rybactwo - 13.09.2012

 

-          Towaroznawstwo rok II i III – 14.09.2012

 

-          Technologia Żywności i Żywienie Człowieka  (studia niestacjonarne) – 14.09.2012

 

 

Na zaliczenie należy przynieść indeks, potwierdzenie odbycia praktyki oraz sprawozdanie.